På vei til Swaziland

På Flesland klokken 05.15 søndag morgen med 50 kg vakumpakket bagasje. KLM sjekket inn begge koffertene uten spørsmål👍 så nå er klær og leker på vei til Afrika. Alle kosedyrene til Sofie fikk plass. De har det nok litt trangt men de har fått selskap og noen kosedyr med trønderdialekt så det går nok bra. Givergleden har vært overveldende, både i form av gaver og bidrag og det står nå godt over 40.000 kroner på kontoen. Det gir muligheten til å gjøre en forskjell.

Nå venter en lang flytur fra Amsterdam til Johannesburg.

image

3 thoughts on “På vei til Swaziland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s