Besøk på NCP

All out Africa driver 6 NCPer i Ezulwini Valley. NCP er Neighbourhood Caring Point og er en  skole for vanskeligstilte barn. Barna får mat og et enkelt undervisningstilbud. For mange av barna er dette det eneste stedet de får mat. I dag regner det og er ganske kjølig i Swaziland, rundt 15 grader. Noen av skolene var da stengt. Jeg har vært på tur med Michael, en kjernekar fra Swaziland , og besøkt de fleste av skolene.

Har også besøkt en ny NCP som er ferdig og klar til bruk. Det eneste de manglet der er penger til mat. Har derfor tilbudt å finansiere skolemat til de ca 25 barna i ett år fremover. Det koster ca 1000 rand i måneden, tilsvarene 500 kroner. Dermed kan skolen åpne, vi drar dit i morgen for å rydde og kutte gress slik at alt blir klart.

Nok en takk til alle som er med og bidrar.

7 thoughts on “Besøk på NCP

  1. Så bra! Jeg har allerede sendt mailer til de rundt meg hvor jeg ber om en måned matpenger. Veldig greit beløp å be om, og veldig konkret hva det går til. Stå på videre!!

    Like

  2. Uvirkelig nesten at nå er du der, men så sterkt og viktig. For en omstilling! Imponerende engasjement👍Skal sette inn et bidrag på den oppgitte kontoen snarest. Så blide barnefjes du har foreviget. Det må være vanskelig å fordele det du har med når ikke alle kan få. Lykke til videre🌅

    Like

  3. Er kjempeimponert og stolt av deg Atle! En handlingens mann; kommer ned og bare setter i gang med rydding og fiksing, ordner mat og får skolen åpnet. Og takk for at du deler så mange herlige bilder med oss 🙂 Masse lykke til videre!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s