Fest på skolen

I dag var siste dag før høstferien. Vi hadde avtalt å ta med oss litt ekstra godsaker til barna og vi dro derfor innom butikken på veien og kjøpte rikelig med kylling og ris og litt andre godsaker. De andre frivillige kom også for å hjelpe til (De andre skolene stengte i går) Dermed er lekeplassen nå ferdig, hønsehuset har fått høns og åkeren er klar. (Jeg håper storbonden godkjenner ukesoppdraget vårt….)

Har også vært i møte, og på middag, med økonomiansvarlig på All Out Africa, Yuko  Braithwaite, for å få litt mer innblikk i driften med tanke på et mer langsiktig samarbeid om finansieringen av skolen vår.

Legger med bilder fra Nkhanini i dag. Både barn og voksne storkoste seg. Mange av barna spiste is for første gang i livet og det er lett å se at de likte det. Noen av dem kom i nye klær som kanskje noen av dere kjenner igjen. Læreren hadde på seg perlekjede og Bergen-Voss T-skjorte. På kjøkkenet var det innkalt ekstramannskaper. Stemningen var høy og maten var god. Dette er utrolig fine folk som med nesten ingen ressurser gjør som best de kan og som er utrolig takknemlig for den hjelpen de får.

I morgen er det fridag. Michael Mkhonta (Monday) har invitert meg til å komme hjem til ham og hilse på familien hans. Han bor på andre siden av fjellet så jeg må ta bussen dit i morgen formiddag. Skal bli spennende å se hva jeg møter der.

Det er varmt ute i dag også. Jeg skal finne meg et skyggefullt sted, drikke en pilsner og tenke på alt jeg har vært med på de siste ukene.

Atle

8 thoughts on “Fest på skolen

 1. Hei Sunday og Monday,

  Det er flott å følge prosjektet ditt i Swaziland, og imponerende å se hvor mye dere har fått til på kort tid! Det blir spennende å se hva dette kan tilføre lokalsamfunnet på lengre sikt.
  Din arbeidsgiver Inventura vil gjerne bidra til drift av den nye skolen, og ønsker å støtte med kr 8.000 som skal være nok til å dekke driften i ca. 3 måneder.
  Lykke til med resten av oppholdet!
  Hilsen alle oss i Inventura

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s