Hjemme

Vel hjemme etter en fantastisk reise med mange inntrykk som det tar tid å bearbeide.

Givergleden har vært overveldende. Dette hadde jeg ikke sett for meg da jeg planla turen og det gir oss muligheten til å sikre at skolen har penger til driften fremover. For å ha et ryddig forhold til alle bidragsytere har jeg tenkt å opprette en stiftelse og overføre pengene til den. Da får vi et revidert regnskap som alle som ønsket kan få innsyn i. Så er håpet at noen kunne tenke seg å bidra med et lite beløp hver måned.

Før jeg dro til Swaziland gav Sofie vekk alle kosedyrene sine til barna i Swaziland. Det synes damene jeg møtte i Swaziland var så flott at de sydde en dukke til henne. Under er bilde av Sofie med den nye dukken, de smiler begge to.

image

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Hjemme

  1. Godt å vite at du er hjemme igjen og gleder meg til å høre mer om inntrykkene.
    Stiftelse er et flott initiativ! Vi snakkes nærmere !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s