Tannlegen på besøk på Nkhanini NCP

dsc_1198dsc_1200 dsc_1199

Denne uken fikk barna på Nkhanini NCP besøk av tannlegen. Som dere kan se står det bra til med barna, de er på skolen hver dag og har det etter forholdene bra.

Thando (gutten på bildet under) er rundt 12 år og har ikke hatt en enkel oppvekst. Det var ingen som visste om ham før han kom til skolen, han hadde ingen papirer og bodde hos en tante og onkel. Etter mye forviklinger har det nå omsider ordnet seg med fødselsattest og han har fått sponsor til en skoleuniform. Dermed kan han begynne på skolen i januar. Han gleder seg veldig til å komme på skolen og være med barn på hans egen alder.

dsc_1209

Om dukkeproduksjonen skriver Yuko:

We paid Mbali for the first doll she made the other day and she was so happy!!  I think it made her so proud that she made the doll herself and was able to gain an income from it!  I love it that you are helping empower Swazi women and by providing a source of income, the children and the families benefit too!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s