Kjøp en julegave fra Swaziland

Vi har fått mødre, lærere og andre kvinner med tilknytning til skolen vår til å sy dukker. Vi har betalt for stoff og arbeid. Nå har de sendt oss dukkene sine slik at vi kan selge dem.. Med dukken følger en liten brosjyre om prosjektet og en hilsen fra den som har sydd dukken. Pengene vi får inn går uavkortet til vanskeligstilte barn i Swaziland og skal bidra til å sikre mat og skole for barna våre i 2017.  Prisantydning er 250 kroner. Dette tilsvarer mat til et barn i et halvt år eller lønn til læreren i en måned.. Går salget bra skal vi også sørge for at det kommer litt ekstra kos for barna før jul.

Om du ønsker å kjøpe en dukke, send en bestilling til atle.sundoy@inventura.no

Om du ønsker dukken sendt i posten, husk å oppgi adresse den skal sendes til og legg på en femtilapp til porto.

dukke4

At behovet er stort viser følgende mail jeg fikk fra Yuko i Swaziland like før helgen.

I spent my whole morning at Baylor Clinic in Mbabane with Eunice and a child from Mlindazwe NCP.  She’s eight years old, but she’s severely malnourished and she looks like a four year old, and much smaller than her six-year old brother L  The doctor gave her a four-week supply of therapeutic food so we’re hoping she will get the boost that she needs to be healthy again.  We’ve worked out the budget for food for all the NCPs for next year and we’re going to include e-Pap which is millie meal fortified with micronutrients that is readily absorbable by the body which we will replace with the sour porridge children are given for breakfast.  All a child needs is 50g of it daily, and it will meet his/her daily nutritional requirement!  Amazing stuff!  She’s the most severe case out of over 200 children we support but there are many children that need a boost so we’re confident we’ll see great results!!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s