200 barn

Organisasjonen vi samarbeider med i Swaziland har utfordringer med å få inn nok penger til å drive de 6 skolene med tilsammen 200 barn. Takket være salget av dukker samt faste bidrag fra givere kan vi nå sikre driften av skolen vår samt sikre at alle de 200 barna får fullverdige måltid på skolen hver dag. Ringte min kontakt i Swaziland i dag. Hun gråt da hun fikk høre at de nå har penger til mat. Senere sendte hun en mail. Tar med et avsnitt:

It’s so heartwarming to know that there are people far away from Swaziland in Norway, who care about the children and are willing to help. Sometimes it feels like we have a daunting (skremmende) task on our hands to look after hundreds of kids, meeting their basic needs like food and clean water which many of us take for granted, and doing more and more for them to make sure they get the best chance in life. People like yourself make us feel like we’re not alone and makes us feel like we can do it!!!

Tusen takk til alle som er med og gjør dette mulig. Ingen kan hjelpe alle men alle kan hjelpe noen.

unspecifiedjghdz1eg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s