Kosttilskudd

imageOmtrent 1/3 av alle barn i Swaziland er underernært eller feilærnert som følge av ensidig kosthold med for lite tilskudd av proteiner, vitaminer og mineraler. Det hemmer utviklingen og gjør barna mindre motstandsdyktige mot sykdom.

For mange av de 200 barna våre er måltidene de får på skolen de eneste fullverdige måltidene de får. For å bedre på situasjonen ønsker vi å gi barna et kosttilskudd som heter e’PAP. Det er utviklet i Sør-Afrika til hjelp mot underernæring. Det viktige er å utvikle til et tilskudd som gjør at stoffene i størst mulig grad blir tatt opp i kroppen.

Mer om e’PAP finner du HER

Hvert barn trenger 50 gram e’PAP pr dag og dette koster ca 1 krone. For 200 barn blir det ca 4000 kr pr måned.

Vi har tatt utfordringen men trenger hjelp for å finansiere dette. Har du lyst å bidra kan vi garantere at hjelpen kommer helt fram uavkortet.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s