Nkhanini NCP

Dagen startet med en tur på kontoret til All out Africa der vi møtte alle som jobber med prosjektet vi er en del av. De hadde gledet seg til vi kom. Michael hadde satt av dagen til å bli med oss og etter en lang morgen på kontoret dro vi på besøk til skolen vår. Kirsti hadde med seg Tskjorter til alle barna med motiv fra skolen og de ble en umiddelbar suksess.

På skolen bygger de for tiden et nytt kjøkken. Prosjekter er finansiert av givere i England og skal være ferdig i løpet av juli. Det kommer til å bedre hverdagen på skolen, nå koker de maten under åpen himmel.

Michael inviterte oss på familiefest på søndag. Da får vi se hvordan det har gått med vanningsprosjektet vi finansierte i fjor. Michael sier det fungerer godt men han har problemer med å få solgt varene sine. Derfor har han åpnet en liten butikk hvor han selger grønnsaker.

Bildene under er fra Nkhanini og av Michaels nye grønnsaksbutikk.

 

4 thoughts on “Nkhanini NCP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s