Nytt kjøkken

All Out Africa har flere prosjekter på gang. Det bygges nytt kjøkken på Nkhanini og nytt kjøkken på en av de andre NCPene, Mlindaze. I dag dro vi sammen med Michael (Monday) for å jobbe på kjøkkenet der. Med oss hadde vi en hyggelig ungdom fra Belgia, Dieter, som umiddelbart fikk tilnavnet Tuesday. Så da var Sunday, Monday and Tuesday Construction Team etablert.

For å spare penger er veggene bygget av hjemmelagede byggestein laget av jord og sand med gress som armering. Når det er tørket blir det til blokker som kan støpes sammen. For å forhindre at de går i oppløsning i regn må veggen pusses innvendig og utvendig. Det er ukens prosjekt.

Kirsti var med på undervisningen på samme skole. Hun ble godt kjent med både barn og lærere. Alle fikk en liten sekk fra BDO med en liten pakke kjeks i. Det gjorde stor suksess og alle barna tok med seg kjeksene hjem.

Barna på Nkhanini hadde hullete og utslitte klær alle sammen så vi måtte en tur i butikken. I morgen skal vi dit med fine, nye klær til dem, i tillegg til noe av det vi har med oss fra Norge.

IMG_3653

2 thoughts on “Nytt kjøkken

  1. Supert å kunne følge dere. Likte veldig godt “byggefirmaets” navn 🙂 🙂 Venter å se bilde av Kirsti ved grytene når kjøkkenet er klart.

    Liked by 1 person

  2. Så spennende å følge dere😊Bildet av barna med din mors sokker var herlig😍Dere gjør virkelig en forskjell for disse barna.🙏👏

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s