Takknemlighet

Takk til alle som på ulike måter bidrar til å hjelpe barna våre. Alle bidrag kommer helt fram og uten de mange gode hjelperne i Norge hadde ikke dette prosjektet vært mulig. Vi møter en enorm takknemlighet overalt og det skal lite til for å gjøre livet litt bedre for de mest sårbare barna.

Klærne vi hadde med oss fra Norge har kommet godt med. Det er kaldt om nettene i Swaziland og mange av de minste er dårlig kledd. Barna er veldig stolt når de kommer på skolen i nye klær, det er nok ikke ofte de opplever det.

Etter å ha diskutert litt med Kim ble vi enig om å gi Michael rentefritak på lånet sitt i tre år for at skal bli bedre i stand til å betale tilbake pengene han har lånt til vanningsanlegget sitt. Med en inflasjon på rundt 6% og en utlånsrente i bank på min. 20% er det en god avtale for ham. Vi håper han klarer å betale tilbake slik at vi kan starte nye prosjekter etter hvert.

Tar med noen bilder fra Lobamba, landsby, like i nærheten. Vi var en tur innom i ettermiddag.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s