Sunday and Monday Construction

Planen for uken er å få opp en vanntank på en av NCPene – Neighbourhood Caring Point. Fredag bestilte jeg betongstein og leide inn to menn til å gjøre jobben. Sammen med Michael Mkhonta kaller vi oss derfor nå for Sunday and Monday Construction. Mkhonta er en solid kar men er vant til å gjøre arbeidet selv. Dette med å bruke innleid arbeidskraft er litt ukjent terreng men arbeidskraft er ikke spesielt kostbart.

Og sannelig dukket ikke både menn og betongstein opp som avtalt! Dermed er vi godt i gang med fundamentet til tanken og planlegger å ha den på plass på fredag.

Med en slik suksess har selvfølgelig Sunday and Monday Construction utvidet kapasiteten og leid inn ytterligere to menn til å starte på et tilsvarende prosjekt på skolen vi åpnet sist fredag. (Det er 100% vekst på en dag) Så får vi se hvordan det ender…

Legger ved bilder fra dagen i dag som viser byggeaktivitetene. Legger også ved bilder av læreren på skolen og sønnen hennes, det er han jeg holder på armen. Skolematen er også her maisgrøt med sukker, det smaker ikke bra men alle barna spiser opp alt uansett.  Og de deler alltid med hverandre det de har.

 

 

 

3 thoughts on “Sunday and Monday Construction

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s