Tid for dugnad

I dag skulle plantene i jorden og hønsehuset påbegynnes på skolen “vår” Spenningen var derfor stor om noen av foreldrene ville dukke opp på dugnaden for å få plantene i jorden. Og sannelig, da vi dukket opp på skolen i morges satt det 8 mødre og ventet på oss i skyggen. Dette er flotte damer som ikke er redd for å ta i og dermed tok det ikke lange stunden før vi var i gang. Et par timer senere var alle plantene både plantet, gjødslet og vannet.

Samtidig er det god fremdrift på hønsehuset som vi regner med å ha ferdig i morgen, klart til innflytting. Så må vi kjøpe kyllinger men det kan ikke være så vanskelig, de flakser rundt overalt.

Siste prosjekt denne uken blir lekeapparater utenfor skolen. Vi har kjøpt inn materialer til et huskestativ og et klatrestativ og starter på prosjektet i morgen.

Bildene under viser plantingen i full sving. Har denne uken fått hjelp av noen av de andre frivillige, en av dem er Manuela fra Østerrike. Har også tatt med et bilde av læreren og noen av barna som har fått klær laget av noen i Norge; min mor har strikket luer, min søster har strikket genser og min gode venn Kjersti har sydd kjoler, bukser, jakker og luer. Ikke lur på om dette var stas! Hadde med klær til de andre barna også så alle fikk med noe hjem.

Det siste bildet viser min nye bestevenn og meg. Hun vil helst sitte på fanget hele tiden.

I morgen ettermiddag skal jeg på besøk på barneavdelingen på det offentlige sykehuset. De 37 kosedyrene jeg har med fra Norge blir med dit.

2 thoughts on “Tid for dugnad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s