Picnic

I dag var det fridag i Swaziland. Tre av mine nye venner i All Out Africa, Yuko, Sara og Michael, hadde invitert meg på tur.  Det viste seg å være en picnic med grilling i et naturreservat, omgitt av rare dyr fra Løvenes Konge. Yuko hadde med seg mannen sin som sto for grillingen og som vanlig ved slike anledninger var det rikelig med mat.

I morgen starter siste arbeidsuke i Swaziland. Vi har en del saker vi må gjøre ferdig på skolen vår. Blant annet må vi få til en enklere måte å vanne åkeren og vi må få på plass rugekasser i hønsegården slik at hønsene kan begynne å legge egg.

Har også avtalt møte med All Out Africa. Har tenkt å foreslå at vi inngår en avtale om å være hovedsponsor for Nkanini. Har fått budsjettallene og de viser at totalkostnaden pr. barn er ca. 100 kroner i måneden. Kommer tilbake til dette senere

2 thoughts on “Picnic

  1. Takk for at du har tatt deg tid til å skrive og delt litt av dagene dine med oss.. det har satt mange tanker i sving- også her hjemme Atle. Ta vare på deg selv også
    Atle. Mange klemmer fra Alice

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s