Nkhanini NCP har fått sponsor

Det måtte jo bli slik.

Jeg har avtalt med All Out Africa å være sponsor for skolen vår. Kostnaden for dette er 100 kroner pr. barn pr. måned. Med 30 barn blir det 36.000 pr. år og det inkluderer alle utgifter som lærer, mat, kjøkkenhjelp, undervisnings-materiell mm. Med pengene jeg allerede har mottatt har vi en god startkapital og jeg er sikker på at noen har lyst å være med videre og se hvordan det går med barna.

Under er bilde av våre nye venner. De to damene på bildet er to av de frivillige, Lærke fra Danmark og Sanne fra Nederland.

imageTar med svaret fra All Out Africa:

” That is amazing that you are going to sponsor Nkhanini NCP!!!! We will do everything to support your fundraising efforts from our side. We can provide quarterly updates (both narrative as well as financial if you require), with photos and drawings and letters from the children and teacher. We can also provide additional information any time you need them.

Whatever funds you can raise for us will really go a long way in helping the children reach their potential.

Thank you so much Atle!!!

Warm regards,Yuko ”

image

Vi har vært på skolen vår i dag. Fikset med vannslange og -spreder til åkeren, reder i hønsehuset og vi skal male bilder på veggene på skolen.

Skolen har høstferie men plutselig dukket bestevennen min opp i skoleporten. Hun fikk innvie den nye husken. Det hadde hun aldri prøvd før og det gjorde stor lykke, som det går an å se på bildet. Etter en stund dukket det opp noen flere barn, tilsammen 6-7 stykker. Jeg hadde bare en pakke havrekjeks men den delte de seg imellom. Alle fikk helt nøyaktig likt. Disse barna, som har så lite. Det gjør inntrykk å se dem dele det lille de har. Lurer på om det var all maten de fikk i dag…

Vi skal tilbake dit i morgen. Har selvfølgelig vært i butikken og handlet sekken full av brød, pålegg, sjokolademelk og kjeks.  Regner med de samme barna dukker opp igjen.

 

 

4 thoughts on “Nkhanini NCP har fått sponsor

  1. Hipp hurra! 👏🏻 Du har virkelig gjort en forskjell i disse barnas liv 😊 Så kjekt å lese om alt du får til 😊

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s