Nest siste dag på jobben

Tiden går fort og i morgen er siste dag på jobb i Swaziland. Den skal vi bruke til å ta en siste sjekk på alle prosjektene vi har gjennomført. Vi skal også besøke en annen NCP. Sekretæren til parlamentsmedlemmet jeg møtte for et par uker siden har jaktet på meg siden og i dag kom hun kjørende til skolen vår for å finne meg. Så for å gjøre alle fornøyd har jeg avtalt å komme innom skolen han ønsket å vise meg i morgen formiddag.

Jeg skal også innom og ta farvel med læreren vår, Mbali Mbuli. Deretter har jeg invitert staben på All Out Africa på lunsj. Det var veldig stas, de har diskutert hele uken hvor vi skal gå.

Monday har fått en egen verktøykasse med enkelt håndverktøy i gave. Den er bare hans og gjorde stor lykke. Det kommer til å gjøre hverdagen hans enklere. Til Mbali har jeg kjøpt et armbåndsur. Det har hun helt sikkert aldri eid.

Dagen i dag har vi brukt til å gjøre ferdig skolens fasader. Resultatet ser dere under. Inne i hjertet til venstre på fasaden står det nå en hilsen. Valget falt på en gammel Louis Armstrong tekst som passet fint:

“The colours of the rainbow so pretty in the sky, are also on the faces of people going by. I see friends shaking hands saying how do you do, but they’re really saying: I love you.”

Sommerfuglen har også kommet på plass.

 

 

 

4 thoughts on “Nest siste dag på jobben

  1. Hei Atle. Har vært spennende og sterkt å følge reisen din. For en kort stund går det kanskje an å få litt videre perspektiver på livet her hjemme. Takk for alt du har delt med oss:)

    Like

  2. Jeg har med stor glede fulgt med på bloggen hver dag. Du har fått utrettet utrolig mye på kort tid og satt varige, gode spor etter deg. Du vil bli husket svært lenge i en liten landsby i Swaziland. Gleder meg til du kommer hjem igjen og høre deg berette om opplevelsene.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s