Skoledag

Kirsti dro på skolen i Nkhanini i dag mens Atle dro for å fortsette på kjøkkenet som er under bygging på Mlindaze, noen kilometer unna.

IMG_3684

Kirsti hadde med seg BDO sekker til barna og klærne vi kjøpte i går samt en del av det vi hadde med fra Norge. Lærer Mbali Mbuli fordelte etter behov. Alle fikk med seg noe i sekken hjem mens de som har størst behov fikk noen ekstra plagg i sekken. Kjolene min søster har sydd var litt store for disse barna men Mbali sørger for at de kommer videre til litt større jenter. Sokkene min mor har strikket blir værende på skolen sammen med T-skjortene. Det er kaldt på gulvet på skolen om vinteren og bare noen av barna har sokker. Skoene tar de av seg utenfor.

IMG_3685

Nye sokker fra Norge!

Det var veldig glade barn på vei hjem fra skolen i dag.

 

One thought on “Skoledag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s